Reviews

★★★★★
5 5 1
Ik kan niet anders zeggen dan dat alles gewoon 100 procent goed geregeld was!! Dank je wel voor alles!!

★★★★★
5 5 1
HELEMAAL Super Was Het . Ik Kreeg Ze Binnen Wat ze waren super mooi . Netjes , Mooi , Goedkoop En Goede Service Het is een aanrader voor iedereen die kaartjes wil .

★★★★★
5 5 1
We hebben de kaartjes besteld. SUPER!!! We hebben eerst een proefdruk laten komen. Deze was mooi en precies zoals we wilden. Daarna een dag na de geboorte de echte bestelling gedaan en zelfde dag nog opgehaald. Iedereen spreekt ons aan op de leuke originele en verrassende manier van een kaartje. Maar voor ons is de Flessenpost zeker een geslaagde manier van een kaartje sturen.

★★★★★
5 5 1
Mooie originele producten en een top service! Ik was vergeten een proefafdruk te bestellen (zwanger…) en heb toch heel snel geboortekaartjes kunnen krijgen dankzij de goede service en begrip! En super leuke reacties op onze beschuit met muisjes kaartjes ontvangen.

★★★★★
5 5 1
Super leuk ! Goede kwaliteit, en harstikke origineel! Zeker een aanrader. En het is helemaal niet duur, met een prima service. Helemaal top!

★★★★★
5 5 1
Deze flessenpost is origineel en heel leuk als geboortekaartjes. Ze zien er prachtig uit. Wat een leuk idee om wat muisjes in de fles te doen. Verder kreeg ik een goede en snelle service. Prijs en kwaliteit zijn ook heel goed en niet duur. Ik was er heel tevreden over.

Erg tevreden

★★★★★
5 5 1
Dank je wel voor de mooie geboortekaartjes. Wat een goede en snelle service!!

Naam
E-mail
Sterren
Beoordeling